Home ЛайфстайлИнтервюта и каузи Да се запознаем с Мария от Travelling Buzz

Да се запознаем с Мария от Travelling Buzz

by Sunrising Life
Мария от Travelling Buzz

В тази статия избрахме да ви запознаем с друго наше вдъхновение, а именно Мария от Travelling Buzz. Тя е млада, умна, красива, целенасочена и подхожда с професионализъм към нещата, с които се занимава. Обожава да пътува и да открива красотите на света. Предпочита нестандартни начини за запознаване с дестинациите, които посещава и споделя с читателите си по един интересен и различен начин своите приключения. Нека да спра до тук с представянето, за да видите какво отговори тя на нашите въпроси.

1.Представи себе си с няколко изречения?

Здравейте! Аз съм Мария, на 24, живея в София. Обожавам позитивните хора и емоции. Затова обичам и да пътувам – на път винаги срещам усмихнати хора, а преживяванията, които ми се случват, са повече от незабравими.

2.От кога е твоят блог и кое те вдъхнови за създаването му?

Блогът ми Travelling Buzz съществува от 2 години и половина, откакто за първи път посетих чужда страна. Оттогава не спирам да мисля за следващата дестинация. Създадох го, за да помагам на хората с информация, съвети и вдъхновение да пътуват повече, защото всеки може, а и трябва, да си го позволи.

3.За какво обичаш най-много да пишеш?

За алтернативни начини да опознаеш дадена дестинация. Обичам приключенията и различните преживявания, затова често ще ме видите на колело, каяк, парашут или друг начин, с който се запознавам с посетеното място. По този начин искам да вдъхновя хората да направят почивката или пътуването си по-интересно.

Изгрев в морето

Изгрев в морето

4.Кое за теб е най-голямото приключение, което си преживявала?

Вярвам, че най-голямото тепърва предстои. Но наистина впечатляващо за мен е приключението да стигна до момента, в който хобито ми се превръща в най-интересната професия, която мога да си представя.

Но едноседмичното пътуване в Испания, пълно с всякакви спиращи дъха преживявания, сред които и скачане с парашут, „летене“ във въздушен тунел, каякинг, разходка с лодка също не беше лошо ;)

5.Ако в този миг можеш с щракване на пръсти да се телепортираш до което и да било място какво би избрала?

Високо в планината с прекрасна панорамна гледка към някой град.

Словения

Словения

6.Кои са любимите ти места в България?

Хмм… тези, които можеш да видиш отвисоко – я с парашут, я с парапланер или пък с колело от съседния хълм. Т.е. май цяла България :)

7.А в чужбина?

Същото.

Каварна

Каварна

8.Какво обичаш да правиш, когато не пътуваш?

Да гледам снимки на котки в интернет, че какво друго… :)

9.Какво е пътуването за теб?

Пътуването е опит и осъзнаване. Кара те да мислиш, докато живееш. Показва ти, че възможностите са много и необятни. Но пътуването е и начин да направиш живота си по-интересен. Както и да чуваш все по-често от приятели и семейство: „Е, къде се изгуби“.

Слънчогледи

Слънчогледи

10.Кой е любимият ти сезон за пътешествия?

Пролетта, когато хората все още не са се усетили накъде да тръгнат и повечето места са буйно зелени и все още спокойни.

11.Коя е твоята най-голяма мечта?

Да вдъхновявам хората с това, което правя. И мир по света, разбира се ;)

12.Ако разполагаш с телескоп, с който можеш да видиш със собствените си очи всичко, което пожелаеш, къде би искала да надникнеш?

Хубавото е, че нямаме нужда от телескоп, за да видим това, което желаем. Важното е просто да поискаме и да го направим.

Езерото Блед

Езерото Блед

И така, това бяха отговорите на Мария от Travelling Buzz. Лично ние с интерес следим нейният блог и очакваме с нетърпение всеки следващ разказ, защото знаем, че историята ще си заслужи времето, а на следващ етап и преживяването. Можете да се убедите сами в това като посетите нейния блог – Travelling Buzz.

За още срещи и запознанства с интересни пътешественици можете да ни последвате във FACEBOOK.

You may also like

Leave a Comment

error: