Home Бебешори Детска книжка за гърне – „Мими и гърнето“

Детска книжка за гърне – „Мими и гърнето“

by Sunrising Life
книжка за гърне, приучаване към гърне, сбогом на пелените, да махнем памперса

Безкрайно щастлива и развълнувана съм да споделя, че преди броени дни от печат излезе моята първа детска книжка – „Мими и гърнето“. Идеята за нея се зароди преди година, когато бяхме на този етап с дъщеря ми. Тогава много търсех подобна книга, но така и не успях да намеря нещо, което да е красиво и разбираемо. Точно в този период ми хрумна и идеята, щом няма книжка за гърне, то защо да не създам такава.

Личният ми опит

Дъщеря ми винаги много е обичала книжки. Още от съвсем бебе най-любимите й и занимателни „играчки“ бяха бебешките книжки. Чета й от както беше на 6 месеца! С книжките винаги е научавала различни неща много по-лесно. Така се случи и с приучаването към гърне и премахването на пелените и нощния памперс.

От къде дойде идеята?

книжка за гърне, приучаване към гърне, сбогом на пелените, да махнем памперсаСилно вярвам, че децата учат много по-лесно, когато имат пример пред очите си – цветен, колоритен пример. Защо пък този пример да не се казва Мими и заедно с  нейното зайче да не са главни герои в книжка? Така се зароди и идеята. С времето изкристализираха и случките, които исках, в последствие си представих и визията на героите. Накрая една млада и безкрайно талантлива илюстраторка сътвори на хартия моите мисли и идеи.

Последва търсене на печатница, събиране на оферти, запознаване с различни видове книгопечат. Докато преди броени дни не хванах в ръцете си за първи път детската книжка за приучаване към гърне – „Мими и гърнето /сбогом на пелените/“. Получи се точно такава, каквато си я представях и съм безкрайно щастлива за което. Несъмнено си заслужаваше инвестираното време и усилия, както и чакането.

Как да поръчате

Към момента може да я намерите само в страницата във Facebook – „Мими и гърнето“. Пишете на лично данни за доставка и ако не на следващия, то на по-следващия ден книжката ще бъде при вас. За да ви помогне в прехода от пелени към гърне по забавен, цветен и интересен начин.

книжка за гърне, приучаване към гърне, сбогом на пелените, да махнем памперсаПослеслов

„Запознайте се с малката Мими, която решава, че няма нужда от пелени. Книжката е направена, за да помогне на родителите в прехода от пелени към гърне по интересен и забавен начин с помощта на Мими. Всяко дете се развива с негов темп. Когато детето е готово да бъде без пелени, то дава сигнал за това и преходът става бързо и приятно. Важно е да се съобразим с вътрешния ритъм на детето си. „

За всяка продадена книжка Sunrising Life ще дарява по 1 лв за благотворителност

You may also like

Leave a Comment

error: