Home ЛайфстайлЛайфстайл Бебеносещ суитшърт на българската марка Екатрин

Бебеносещ суитшърт на българската марка Екатрин

by Sunrising Life
геопарк искът панега, Суитшърт за бебеносене, суичър за бебеносене - Екатрин, Носене на бебето

В последните дни, очаквайки времето скоро да захладнее и да прибера окончателно бебешката количка, започнах да се оглеждам за дреха, с която да мога да нося малкия. Имам мнго хубаво зимно яке от софтшел, но то е прекалено топло за сега и за това исках нещо по-леко, което да топли и двама ни. Ориентирах се към суитшърт с приставка за бебеносене. Отне ми доста време да потърся и разгледам къде какво се предлага и съм супер щастлива от финалното решение, което взех. Взех си бебеносещ суитшърт на българската марка Екатрин. Радвам се, че по този начин подкрепям българското, което повярвайте ми е на много високо ниво. Сега смятам да отделя малко време и да ви разкажа повече за тази нова придобивка, която ще улесни безкрайно бебеносенето ни.

Суитшърт за бебеносене, суичър за бебеносене - Екатрин, Носене на бебето, ергономична раница или слингМалко повече за марката Екатрин

Няма как да не ви запозная съвсем накратко с този български бранд, преди да започна описанието на суитшърта. Появата на бебето в един дом бележи един нов период от живота на човек. В доста случаи, в този период, освен бебчето, се раждат още много вдъхновения и идеи, но малко хора имат смелостта да тръгнат в посока на тяхната реализация. Е, за огромно щастие, създателите на Екатрин са последвали своя порив и са направили реалност своята мечта. Както се досещате, всичко тръгва от любовта към детето, към това да бъдат близо и сгушени със своето бебе. Продуктите на тази марка са дизайнерски и ръчно изработени в България, като съчетават красива визия, качетвени материали и достъпна цена.

Суитшърт за бебеносене, суичър за бебеносене - Екатрин, Носене на бебетоПовечето чужди марки с продукти за бебеносене са на доста високи цени, докато Екатрин правят така, че всеки да може да се наслади на сгушени под обща дреха мама и бебе.

Моят бебеносещ суитшърт от полар

Както вече споменах по-горе аз имам доста дебело зимно яке, което няма как да използвам при температура над 5 градуса. За това се ориентирах и към някоя по-лека връхна дреха. Дреха, в която да можем да малкия спокойно да се гушкаме в по-хладните есенни и пролетни дни, а защо не и през летните вечери следващата година.

Суитшърт за бебеносене, суичър за бебеносене - Екатрин, Носене на бебетоСуитшърта, който ми допадна много е неутрален цвят, за да мога спокойно да го съчетая с всяка дреха от гардероба ми. Ако сте фенове на по-разчупени цветове, предлагат се доста по-крещящи такива, които са наистина страхотни. Просто на мен нямаше да ми се връзват с дрехите и за това се спрях на малко по-традиционен цвят.

Малко по-отблизо

Суитшъртът има приставка за носене на бебе, която се закопчава за ципа му. Тя представлява широко парче плат, което има качулка и възможност за стесняване на 3 места. От своя страна, качулката се регулира също, така че да пасне най-добре на главичката на бебето. Тя се закача на специално предвидени за това места. Друго нещо, което ми допада много е, че има възможност за носене на гръб.

Ергономична раница или слинг, суитшърт за бебеносене екатринКачулката на полара се разделя на две и се превръща в яка, така че да не пречи на детето и да не му влиза в очите. От друга страна, може просто да се носи разделена, което изглежда доста ефетно. Поларът е много плътен, така че смятам, че ще ни влезе в употреба доста дълго време. В последните студени дни (температурите бях около 5-10 градуса) с малкия ни беше супер. Дори при лек вятър отново нямахме проблем.

Лични впечатления

Суитшърт за бебеносене, суичър за бебеносене - Екатрин, Носене на бебетоНося суитшърта вече може би месец и успях да го изпробвам в доста различни условия. При температури около 5 градуса носих малкия и отгоре бяхме със суитшърта и ни беше чудесно. Също така го използвах и във по-ветровити условия и макар, че не е ветроустойчив, се справи чудесно. Вятърът се усещаше, но нямаше студ, дори напротив. Това се дължи може би на дебелината на самия полар.

Освен за бебеносене си го нося и като обикновена връхна дреха, защото много ми харесва как седи. Като цяло смятам, че това е чудесна дреха за прехода от ранната есен (студените есенни вечери) към късна есен, преди температурите да паднат до 0 градуса и по-надолу.

Финални думи

За мен дреха, която да топли едновременно и майка и бебе е прекрасен вариант за по-студените месеци. С дъщеря ми изкарахме цяла зима под общо яке. Сега с малкия започваме есента със суитшърт, а през зимата ще преминем и към софтшел яке. В Екатрин се продават и такива якета, които можете да разгледате. Повярвайте ми цената си заслужава, защото дава огромно спокойсгвие, че на бебето ви му е топло и хубаво. С първото ми дете никога не съм мислила какво да й облека, защото под якето тя винаги е била с едно боди, панталонче, чорапи и вълнени буйки (крачетата е много важно да бъдат топли, когато бебеносим през зимата). Наистина смятам, че сме щастливци да имаме подобни дрехи, които се произвеждат в България. Освен бебеносещи дрехи, марката предлага много стилни и елегантни дрехи за бременни и кърмещи жени. Можете да разгледате в техния сайт – Екатрин. И понеже всички знаем, че пазаруването онлайн, особено на дрехи, крие доста неясноти, можете да отидете тяхния шоурум, за да пробвате (адресът е – София, кв. Борово, ул. Родопски извор 1).

Суитшърт за бебеносене, суичър за бебеносене - Екатрин, Носене на бебетоНадявам се статията да ви е била полезна и да даде кураж на повече майки да носят децата си през зимата, сгушени под една обща връхна дреха и топлещи се вазимно. Може би ще ви е интересно да прочетете статиите Защо реших на нося бебето – част 1 и част 2, където десетки майки отговарят на няколко въпроса за бебеносене.

You may also like

Leave a Comment

error: