Home Бебешори Дървена интерактивна катерушка и Весела люлка от SmarToys

Дървена интерактивна катерушка и Весела люлка от SmarToys

by Sunrising Life
Дървена люлка, интеракивна катерушка, триъгълник на пиклер

Отдавна не съм споделяла какво се случва покрай нас, но ето, че най-после имам възможност да седна и да разкажа повече. Преместихме се в нов, по-голям дом, в който децата имат собствена стая. Голямо удоволствие е за всички те да си имат местенцето за игра и играчките да не са в цялата къща. Те са безкрайно щастливи, а също и ние. Още преди да се преместим се сдобихме с интерактивна катерушка (модифициран триъгълник на Пиклер) и весела люлка от SmarToys. Въпреки че в старото жилище бяха сложени във всекидневната ни, която беше кухня, хол и детска стая в едно, те я обожават. За нас беше проблемът с пространството, но тях не ги касаещи ни най-малко това. Постоянно се катереха, пързаляха и измисляха нови и нови игри с обемните дървнеи играчки. Сега вече имат собствена стая – детско царство, където има място за всичко, а интерактивната катерушка и дървената люлка се вписват повече от прекрасно в това ново местенце.

Малко повече информация за SmarToys

Историята на SmarToys споделя нейната собственичка:

„В края на 2019 година се роди нашата дъщеря и когато навърши 5-ти месец разговарях с моя приятелка и тя спомена за Киндиру, като до тогава не бях чувала и така записах малката. Когато я заведох за първи път видях катерушка от 4 части със стена за катерене/пързалка или т.нар. триъгълник на Пиклер. Веднага ми направиха впечетление как малките дечица съумяват да се катерят и да координират движенията на ръчички и крачета. Бях много впечетлена и когато се прибрах разказах на моя мъж, който има фирма за мебели и му казах, че задължително трябва да купим на малката.

Разрових се в интернет и ги намерих, но цените бяха доста високи и питах мъжът ми дали може да направи на детето и той каза, че ще и направи. На следващия ден му предложих да почнем да произвеждаме, но на разумни цени и той ми обясни, че това, което искам няма как да бъде на толкова ниски цени, защото няма да имаме печалба. След малък дебат му обясних, че трябва да направи всичко възможно цените да бъдат ниски за да може по голяма част от родителите да си позволят да закупят на децата си. След, което решихме да направим и други продукти, които да помагат на децата за тяхното развитие и точно за това решихме името на нашия бранд да е SmarToys, защото произвеждаме умни играчки. След половин година имаме вече 6 продукта в нашето портфолио.“

Лично мнение и опит с интерактивната катерушка и веселата люлка

Още от сглобяването ни хареса

Още когато сглобявахме катерушката, Пепи сподели, че не е сглобявал нещо с толкова висококачетвени материали. Наистина дървото, от което са направени играчките е масивно, много стабилно и чудесно изработено. Цветовете са наситени и много красиви. При поръчката може да кажете играчките да се боядисат с боя, подходяща за външни условия (в случай, че ще държите играчките в двор).

За нашия комплект

Както вече разбрахте, нашите играчки са от SmarToys. Получихме ги в рамките на не повече от 2 работни дни от поръчването им. Екипът им реагира изключително бързо и са много отзивчиви и коректни. Ние имаме интерактивната катерушка, която представлява модифициран триъгълник на Пиклер и Веселата люлка.

модифициран триъгълник на пиклер, дървена люлка, дървена катерушкаВсички играчки пристигат с пълен комплект принадлежности за сглобяването им. Не мога да кажа наименованията им, защото за повечето жени всичко са винтчета, но има всичко необходимо, за да сглобите напълно играчките.

Интерактивна катерушка и пързалка

Състои се от 4 основни елемента, към които са закрепени по четири цветни пръчки. Катерушката може да се сглобява в различни варианти и модификации според пространството и желанието на децата. Ние сме я сглобили като къщичка. Една от любимите игри на децата е да я покрият с шалове и да се крият вътре, редом с постоянното катерене по нея.

Към катерушката взехме и пързалка, която може да се използва и за катерене, посредством ръкохватките от обратната страна на пързалката.

модифициран триъгълник на пиклер, дървена люлка, дървена катерушкаВеселата люлка

Люлката се състои от две обли дъски с ръкохватки от двете им страни и 8 шарени правоъгълни дъски, които правят основната й част. Тя може да намери много приложения в ежедневието на детето.

Дървена люлка, интеракивна катерушка, триъгълник на пиклерМоже да се използва за люлка, както се досещате, а също така за масичка, тунел за провиране. Синът ми редовно я използва за стъпало, когато иска да се покатери някъде на високо. Когато играят с нея си представят, че карат влак, камион, кола и всякакви превозни средства.

Масивните дървени играчки

Лично аз откакто имам деца съм заложила на дървените играчки (прочетете повече в статията Дървени играчки – защо да изберем играчки от дърво). Модифицираният триъгълник на Пиклер и Люлката са обемни дървени играчки, които обаче са незаменими по отношение да развието на детето. Развитие като моторика и развитие като въображение. Не можете да си представите колко много им работи въпбражението и какви игри измислят с играчките. Един път катерушката им е къща и се крият от лошия вълк. Друг път е замък и се катерят по кулите му, трети път е тунел, къща или пързалка. Толкова много игри измислят постоянно, че наистина ме смайват.

В заключение

Дълго време отлагах поръчването на подобни играчки, единствено с оглед на пространството. Ако знаех колко много ще се забвляват и играят децата с тях, със сигурност щях да взема много много по-рано. Смятам, че това са едни от най-ценните ни играчки. Чувствам се безкрайно щастлива, че имаме възможността да сложим такива в тяхната стая. Вярвам, че им дават безценни умения, докато се забавляват.

You may also like

Leave a Comment

error: