Home ЛайфстайлЛайфстайл За Българската Коледа – Бебеносещ календар 2019

За Българската Коледа – Бебеносещ календар 2019

by Sunrising Life
бебеносещ календар

Миналата година имах щастието да се запозная с две жени, които по собствена инициатива правят много добрини. Една от тях е Бебеносещ календар. За втора поредна година те осъществяват своята благодорната кауза – Бебеносещ календар 2019.

Повече за каузата

Освен майки, те са и две приятелки, които са вдъхновени от красотата на различните ергономични носилки. В резултат на това те решават да създадат Бебеносещ календар 2018, парите от който отиват за благотворителност. В него е уловена пъстрата палитра носилки – слингове и раници, и различни начини за връзване. През цялата 2017 година те правят фотосесии на различни майки и техните бебета, през различните сезони. В началото на месец декември 2017 година, календарът е даден за печат и започва неговото разпространение. Цената му е 20 лева. В края на 2017 година за по-малко от 15 дни са събрани 2800 лева, които са дарени на Българската Коледа.

Бебеносещ календар 2019

Миналата зима, Стани и Калина ме поканиха да се включа в новия календар. Беше студен, снежен ден, а Рая беше на не повече от 5 месеца. Както се досещате – съгласих се, защото каузата е наистина прекрасна. Съвсем скоро получих и снимките, които също са невероятни.

Календарът вече е излязъл от печат и създателките му започнаха да изпращат поръчаните вече бройки. Лично аз си поръчах доволно количество, защото освен че е много пъстър и красив, всички събрани пари ще отидат за Българската Коледа. А какво по-хубаво да направим нещо добро, дори малко да е то? Всички ние трябва да гледаме в тази посока – да помогнем с каквото и да подадем ръка, на нуждаещите се.

Тази година цената на календара е 15 лв, а щастието което тези 15 лв може да донесе на някое дете е безценно! Можете да поръчате вашия календар на страницата на Бебеносещ календар 2019.  Тази година в каузата се включиха и някои популярни лица – Ивайло Захариер, Ралица Паскалева, Радина Кърждилова, Евгения Джаферович. Всички снимки в календара са прекрасни, направени с много любов, професионализъм и отразяват любовта на родителите. Не се съмнявам, че календарът ще ви хареса.

В заключние

Лично мен каузата на Стани и Калина ме трогна много. Страхотно е да срещнеш хора, които отелят от собственото си време и енергия, в името на добрата кауза – за да предизвикат детските усмивки на деца в нужда и да помогнат. Винаги подобни добри деяния ме карат да се замисля за това колкко малко е нужно, за да направим света, в който живеем едно по-добро място. Кара ме да се замисля как трябва да се стремим всеки ден да бъдем по-добри от предходния, да бъдем малко по-състрадалени и да не допускаме егоизма в живота и сърцата си. Все пак всички сме едно и е прекрасно, когато по един или друг начин се подкрепяме.

Споделете, за да може каузата да достигне до повече хора и да усмихнем повече деца в нужда.

You may also like

Leave a Comment

error: