Home ЛайфстайлЛайфстайл Дамски сникърси – как да съчетавате облеклото си със спортни обувки

Дамски сникърси – как да съчетавате облеклото си със спортни обувки

by Sunrising Life

Имаме голям късмет да живеем във времена, в които дрехите и обувките смело преливат от стил в стил. Само преди петдесетина години е било немислимо човек да се разхожда със спортни обувки по улицата или облечен в дънки и бяла тениска, ако не е работник. Но сега, пред двадесет и първи век, спортните сникърси, суичърите и клиновете са част от ежедневния ни гардероб. Огромните предимства на спортните дрехи и особено на обувките е, че са удобни, леки и многоцветни. Вече не е нужно една жена да се измъчва с ходене на висок ток, за да изглежда стилно. Просто трябва да обуе чифт сникърси и да ги комбинира уверено. Вижте с какво:

Дълга пола тип „солей“ с тениска и дамски сникърси

Тази комбинация се наложи преди няколко години и продължава да ни вълнува и през 2021. Ефирната пола тип „солей“ стана незаменим помощник в желанието на жените да изглеждат женствено и привлекателно.

Изненадващо, нежната и лека материя на солея стои прекрасно със сникърси – както с бели, така и с многоцветни или черни. Има нещо в комбинацията между елегантната пола и спортните сникърси, което прави тази визия изключително привлекателна.

Най-лесно е да изберете тениска за горната част на това модно решение. Най-често бяла, със запомнящ се надпис или принт в цветове, които кореспондират с цвета на полата и сникърсите. Богата колекция от дрехи ще намерите на answear.bg.

Къса дънкова рокля със сникърси

Сникърси

Още една класическа комбинация, която скоро няма да омръзне на никого. Денимът е любимата материя на модни свят и през последния половин век не слиза от подиума. Така е и през тази година, в която дънковите рокли се завръщат с пълна сила.

Актуални са дънкови рокли с копчета от горе до долу, като големи и удобни ризи. Също така се забелязват и модели с подчертаващи талията силуети. Който и от двата модела да ви привлича, бъдете сигурни, че ще се комбинира идеално с дамски сникърси.

Тъй като дънковият плат подхожда на всички цветове, развихрете въображението си и изберете наистина запомнящ се, забележителен модел сникърси. Те ще се превърнат в акцента на вашата дънкова визия.

Така облечени можете да отидете и на парти, и на работна среща и няма да сгрешите в своя моден избор.

Малка черна рокля с удобни черни сникърси

„Когато се чудиш какво да облечеш, сложи черно“, казва познатата модна максима. Малката черна рокля, измислена от неповторимата Коко Шанел даде свобода на жените да избират лесно с какво да се облекат и в същото време да изглеждат безупречно стилни.

Добавката на нашето поколение към този класически вид са чифт черни сникърси, които да заместят неудобните обувки на висок ток. Големите марки вече предлагат модели сникърси, които са достойни и за най-изисканите събития, защото самите те са израз на висшата мода.

За да разнообразите един такъв класически черен тоалет, „играйте“ с бижутата, червилото и чантичката. Те ще са вашият цветен акцент.

Спортна рокля със сникърси

Удобна като тениска, женствена като рокля, спортната рокля е най-добрата приятелка за летните дни.

Често е от еластичен памук, с дискретен бранд и обхваща в нежна прегръдка формите на тялото. Носим я със сникърси, защото родното място на тази рокля е тенис кортът. Отдавна обаче и тя, и сникърсите са се превърнали от спортен екип в силна модна заявка за смели жени.

Съдържанието е спонсорирано

You may also like

Leave a Comment

error: