Home ЛайфстайлЛайфстайл Омъжихме се с БОСИ обувки Wildling Shoes

Омъжихме се с БОСИ обувки Wildling Shoes

by Sunrising Life
Боси обувки wildling shoes

Както предполагам знаете, от много години нашето семейство сме огромни фенове на марката боси обувки Wildling Shoes или както ги наричаме на жаргон – Диваци. В блога може да откриете много ревюта на различни модели. Да си призная, до този момет няма модел, от който да съм се rазочаровала, Те просто са уникални! На моменти имам чувството дори, че съм вманиачена, хаха. Преди няколко месеца с Пепи се оженихме. Един от най-големите ми проблеми беше какво да обуя на сватбата ни (тук изобщо не преувеличавам и всеки, който е свикнал с боси обувки ще потвърди, че обуването на стандартна обувка е истинско мъчение). В тази статия ще ви разкажа повече за тази моя дилема и малко за сватбата.

Предистория

Преди 6 години и нещо се сгодихме, НО бях бременна и не исках да се жена с голям корем. После решихме да изчакаме малката малко да порасне, а аз да си вляза в старите дънки (както се казва), НО тъкмо влязох в тях и се оказа, че съм бременна отново. Е, родих и решихме да изчакаме и двете ни деца да пораснат достатъчно, че поне да може да не спят с нас в нощта на сватбата ни. Та, изтъркулиха се едни 6 години, малкият ни направи 3, а кака му почти 5 и решихме, че е дошъл момента да станем „законни“.

Подготовка за сватбата

боси обувки wildling shoes

Много се чудехме кога да се оженим и набързо в началото на юни решихме да се оженим на 1 юли. Много готина дата, на която всяка година ще имаме повод да посрещаме слънцето някъде на високо. Самата подготовка не беше особено трескава, нито пък се притеснявахме за нещо. Знаехме, че искаме малка сватба с възможно най-близките ни хора. Така и се случи. 

Добре че имам готини приятели! Една мацка ми изпрати няколко рокли (онлайн, разбира се), от които си харесах роклята и я поръчах. Да не мислите, че имам време за губене из магазините. Друга приятелка беше в тотален шок, как така може да не съм пробвала нито една сватбена рокля, а да поръчам директно. Е, явно може. Но роклята ми беше най-малкия проблем, по-голямото чудене беше какво да обуя.

Боси обувки

Както знаете от над 3 години вече носим само боси обувки и то само на Wildling Shoes. Те имат един нисък модел от японска хартия (Tanuki Niji), който е в бял цвят, но някак не ми се струваше, че ще е достатъчно подходящ за дантелената ми бяла рокля. За мое огромно щастие се оказа, че имат и нов модел малко по-високо отрязан Mudança. Щом ги видях (а учудващо бях пропуснала да видя, че има такъв модел) реших, че ще бъда с тях на сватбата ни.

wildling shoes сватбени обувки

Поръчах за мен и за малката еднакви чифтове. За да станат по-елегантни и да се връзват с визията ни, купих бяла сатенена панделка, която нанизах вместо връзки. Обувките бяха невероятни, а най-якото беше, че в нито един момент не почуватвах неудобство. Краката ми бяха истински щастливи от избора ми на обувки.

С какви обувки бяха мъжете

Малкият и татко му също бяха с Wildling Shoes, както ние с Рая, с еднакви обувки, но от лен – Manul. Според Пепи ленените му обувки са едни от най-сполучливите и удобни модели, които някога е имал. Първите му боси обувки са от лен и до ден днешен си ги носи и не са се скъсали (в тази статия може да прочетете повече за модел Dormous). Децата разбира се не издържаха много в затворените обувки и малко след церемонията веднага се напъхаха в босите си сандали.

Защо носим боси обувки

В тази последна част от статията съвсем накратко ще кажа защо носим боси обувки. Историята тръгва от изкривяване на стъпването на дъщеря ми и стига до момента, в който цялото семейство носим само боси обувки. По същество те са възможно най-доближаващи се до естественото състояние на човешкото стъпало. Няма пристягане никъде, особено в пръстите, дава свобода на стъпалото да се движи свободно и да усеща земята под краката. Ако темата ви е интересна, горещо ви препоръчвам да прочетете статията Ползи от босите обувки, както и Боси обувки – алтернатива на босото ходене.

wildling shoes боси обувки

You may also like

Leave a Comment

error: