Home ЛайфстайлИнтервюта и каузи Кампанията за камерата на в.Черни връх приключи. Сумата е събрана!

Кампанията за камерата на в.Черни връх приключи. Сумата е събрана!

by Peter Todorov
Камера Черни връх

Искаме да изкажем своите благодарности към всички, които се включиха в кампанията за събиране на пари за камера на Черни връх. Вчера с нас се свърза собственика на уебсайт за камери за наблюдение и поиска да се включи в кампанията, като дари 50% от сумата, необходима за закупуване на камерата.

Допълнително изкоментирахме закупуването на камерата, той ни увери, че ще ни я предостави на доставна цена, като спестим търговстката печалба. Също така се ангажира лично, при повреда на камерата да бъде заменена изцяло за негова сметка.

От вчера до днес беше събрана сумата от 142лв, като в текущия случай при новите обстоятелства е напълно достатъчна, за да може проекта да бъде реализиран!

Ние от Sunrisinglife.com искаме да изкажем свойте искрени благодарности на:
Тодор Божинов Пламен Танов
Младен Каякиев Светослав Точев
Петя Дучева Константин Стоянов
Владимир Спасов Людмила Атанасова
Христо Атанасов Валентин Савов
Владимир Христов Радка Василева
Михаил Янакиев Венцислав Арактчиев
Костадин Хаджикинов Владислав Здравков

и разбира се Веселин Кривошиев, собственик на сайта weather-webcam.eu.

За да не спамим повече по групите, може да ни последвате във Facebook където ще ви държим в течение до къде сме стигнали с поръчката и монтажа!

Много се щастливи, когато виждаме как с общи усилия нещата се случват при това с изключително високи темпове. Нека всички да дерзаем, защото ЗАЕДНО УСПЯХМЕ! Съвсем скоро отново ще имаме жива връзка от Черни връх!

copyright-file

You may also like

Leave a Comment

error: