Home ЛайфстайлИнтервюта и каузи Интервю с Мили от MiliOnDreaming

Интервю с Мили от MiliOnDreaming

by Sunrising Life

Годините си отминават неусетно и ние оставяме зад себе си толкова много истории, спомени, мили моменти и незабравими мигове. Много вълнуващо е, когато по една или друга причина, животът те срещне отново с хора, които в миналото ти са били ценни и много близки. Норамлно е с времето нещата да се променят, хората се събират и разделят, отдалечават. Но е наистина вълнуващо, когато след много години отново „срещнеш“, макар и виртуално някои свой близък приятел от далечното си минало.

Лично аз бях много развълнувана, когато отново „срещнах“ Мили, която се съгласи да отговори на въпросите ни. Развълнувах се, защото видях, че прави нещо което на мен лично много ми допада. Наскоро тя създаде свой блог, в който споделя всякакви интересни неща, които са част от нейния живот..

Аз съм Милена, но приятелите ми ме наричат Мили.

Създадох този блог, защото тук само едно копче „ON“ ме дели от моите мечти!

Тя е изключително свеж и позитивен, както тя казва „малък“ човек, но с големи мечти. Мисля да спра до тук с уводните думи и да ви представя Мили от MiliONdreaming и отговорите, които тя даде на нашите въпроси!

1.Представи себе си с няколко изречения?

Аз съм Милена, приятелите ми ме наричат Мили. Аз съм един усмихнат малък човек с много големи амбиции. От скоро зад името си слагам и титлата блогър, където разказвам за своята вселена, в която цари истински хаос.

2.Ако трябва да използваш само три думи, които най-добре пасват на твоята същност, кои биха били те и защо?

Усмивка – защото винаги съм била усмихната

Дете – работя здраво над себе си, за да порасна, но не ми се получава

Пътешественик – мечтата ми е да се отдам на кулинарен туризъм

Слънчогледите

Слънчогледите

 3.С какво се занимаваш?

Роботя  за Неправителствена организация за жени с рак на гърдата. Водя се маркетинг специалист, но по-скоро съм истински Инспектор Гаджет – правя абсолютно всичко.

 4.Кое е любимото ти нещо в ежедневието ти?

Обичам сама да си правя малки изненадки в ежедневието. Всеки ден измислям по нещо различно, което да ме кара да се чувствам щастлива. Например вчера отидох и си купих цветя, защото ме карат да се усмихвам. Днес поглезих себе си с вкусна храна от специално място.

 5.Съвсем наскоро започна свой личен блог. Кое те вдъхнови да създадеш своя блог?

Аз съм екстроверт и винаги съм била много творчески настроена личност. Отдавна трябваше да направя свой малък свят, в който да изкарвам емоциите си и енергията си. Работата ми с тежки съдби наклони везната и ме накара да отключа този мой свят, защото имам нужда да се фокусирам върху хубавите неща от живота и върху удоволствията в него.

Мили ON Dreaming

Мили ON Dreaming

 6.Името на блога ти е много закачливо и готино. Как ти дойде идеята за него?

Много време мислих името на блога си, исках да бъде закачливо и различно. Лягах с тази мисъл и ставах с нея. Фокусирах мисълта си над името и най-накрая просто се появи. Смятам, че винаги трябва да вкарваме емоция в нещата, с които се захващаме, защото това се усеща в хората отсреща.

 7.Kакви са темите, за които ще пишеш и споделяш със своите читатели за напред?

Всъщност пиша за нещата, които ми харесват. Самата аз не съм чак толкова подредена, искам да пиша за всичко, искам да нямам граници, не и в моя свят. Опитвам се да се фокусирам върху няколко неща, но всъщност си давам сметка, че искам да пиша за толкова много неща, имам толкова много за какво да разказвам…

 8.Ако разполагаш с телескоп, с който можеш да видиш със собствените си очи всичко, което пожелаеш, къде би искала да надникнеш?

 Ако имах телескоп, бих надникнала в имението-хотел GIraffee Manor в Кения, където на терасата в хотела всяка сутрин идва семейство жирафи, които очакват да им дадеш нещо вкусно за хапване. Обожавам жирафи, много са сладки! Искам да видя тази гледка с очите си!

 9.В какво вярваш?

Вярвам в себе си! Вярвам в молитвите си! Вярвам в силата на мисълта!

 10.Какво обичаш да правиш най-много?

Обичам да готвя! Това е нещото, което отпуска съзнанието ми. Правя го винаги, когато имам сили и възможност.

 11.Коя е твоята най-голяма мечта?

Мечтата ми е да пътувам по света и да изпробвам чуждестранна кухня. За мен вещите нямат никаква стойност, затова винаги, когато пътувам, наблягам на храната и подправките. За мен храната е истинско щастие!

 12.Ако трябва да кажеш едно единствено изречение и целият свят е притаил дъх в очакване да го чуе, какво би било то?

Бих попитала: Щастлив ли си от това, с което се занимаваш?

Мили

Мили

 13.Какво за теб е любовта?

Любовта за мен е спокойствие.

 14.Изгрев или залез? А защо?

Изгрев, защото тепърва денят предстои, а аз имам толкова много неща, които да направя и за които да разкажа.

 15.Има ли още нещо, което би желала да споделиш с нас?

Да, за първи път в близките поне 5 години някой ми задава въпроси, които до такава степен да ме накарат да развихря съзнанието и въображението си. За мен задачата да отговоря на вашите въпроси беше истинска терапия. Пожелавам ви много прекрасни мигове с бъдещия член на Sunrising Life.

Годините си вървят, а някои хора просто ти остават в сърцето завинаги (Вики, това е за теб)! Все пак всички ние живеем за едните спомени! Успех на целия ви екип! Благодаря ви за вниманието!

Ваша Мили

You may also like

Leave a Comment

error: