Home ЛайфстайлЛайфстайл Топ 10 на най-желаните продукти за Черния Петък 2016

Топ 10 на най-желаните продукти за Черния Петък 2016

by Peter Todorov
Колаж за корица Черен петък

Черният петък е събитие, което набира огромна скорост и става все по-известно с всяка изминала година. Тази година ще се падне на 25 ноември.  Тогава именно се случват и едни от най-големите интернет сделки на скъпо струващи артикули като телевизори, лаптопи, игрови конзоли, телефони, таблети, фотографска техника и още много други технологични продукти. Ето няколко няколко любими продукта и идей за сделки, които се радват на огромен интерес от потребителите в интернет.

1. Телефони
Смартфони

Смартфони

source: heavy.com

Продуктите на Стив Джобс отдавна се наложиха, като едни от най-желаните от всеки потребител. Iphone и Ipad определено разбиват всякакви класации и са едни от първите продукти, които се изчерпват по време на големите отстъпки. Намаленията могат да достигнат до стойности от -150$, което се равняват на 250 лв за продукт. Самсунг също имат сходна водеща позиция с моделите на Галакси задвижвани от андроид платформа.

2. Телевизори
Телевизори

Телевизори

Телевизорите също се радват на огромен интерес по време на Черния петък. Бързо променящите се стандарти мотивират хората все по-често да прибягват до подмяна на тези продукти сравнение с миналото. До преди няколко години се налагаше HD стандарта сега вече е отживелица. А стандарти, като 3D и 4K са почти във всяко домакинство. Цените при този тип техника могат да паднат до невероятните 400 лв или в някои случаи до над 50%.

3. Фотографска техника
Фотографска техника

Фотографска техника

source: cameraegg.org

В последните години се налага една тенденция за качествени снимки и всеки втори човек, мотивиран от конкуренцията в социалните мрежи, има желание да се покаже или изпъкне с по-качествена фотография. В следствие на тези трендове професионалната фотографска техника се радва на все по широка аудитория и черния петък е изгоден вариант за закупуването й. Тук отстъпките също не са малки, но са определено по-ниски в сравнение с изброените до момента продукти.

4.  Лаптопи
Лаптопи

Лаптопи

Никой не вярваше до преди години, че мобилните компютри ще изместят до такава степен пазара на декстоп машините. Тенденцията през последното десетилетие обаче е в огромен ръст на продажбата на мобилни компютри.

5. Ховърборд
Хавърборд

Хавърборд

source: hoverboardscanada.com

Една джаджа, която изумява с високата си цена и за радост нашето поколение е пропуснало, но към момента е изключително популярна за подрастващите и се радва на сериозен интерес от тяхна страна.

6.  Блутут колонки
Блутут колонки

Блутут колонки

source: dhresource.com

Това устройство е изключително полезно. Ние лично от години ползваме такова и категорично мога да заявя, че няма аналогичен продукт, който е толкова удобен и компактен и благодарение на него може да се радвате на музика чрез вашия телефон навсякъде, без изключение.

7. Спортни часовници
Спортни часовници

Спортни часовници

source: dhresource.com

За последната година все повече навлезнаха в ежедневието на всички спортисти, така наречените умни часовници. Тук разнообразието от марки и функционалности е огромно вече и е предимно въпрос на личен избор на кой модел ще се спрете. В тях ще намерите редица инструменти, като GPS, барометър, пулсометър, и още други, които ще ви позволяват да записвате всяка ваша активност .

8. Четец за електронни книги
Четец за електронни книги

Четец за електронни книги

source: amazon.com

Лично мен това уствойство ме кефи изключително. Като човек, който обича много да чете и дори преди години прочитах книги на телефона си, докато ме заболяха очите, за моя радост вече има електронни четци. Ще си позволя да направя една реклама, която гарантирам ви не е платена. След лично проучване, което направих се спрях на Kindle paperwhite, който за времето си беше единствения с безвредна подсветка за очите, което за мен беше водещо в избора ми на електронен четец.

9. Playstation or Xbox
Playstation или Xbox

Playstation или Xbox

Без значение кой е поредния модел или конкретна марка игровите конзоли винаги са се радвали на висока популярност при подобен тип разпродажби.

10. Екшън камери или така наречените спортни камери
Спортни камери

Спортни камери

source: tech info

Като иноватор и утвърден лидер на този пазар е марката GoPRO, но поради високите цени се появиха изключително много китайски аналози със съмнително качество, но на далеч по-ниски цени. Малките размери и високото качество на снимките и клиповете правят тези камери изключително предпочитани от повечето хора, занимаващи се с екстремни спортове. Черният петък е удобен момент за покупка на подобен вид артикул, ако наистина имате нужда от него.

Последвайте Sunrising Life във FACEBOOK и INSTAGRAM

You may also like

Leave a Comment

error: