Home ЛайфстайлРевюта Много яка безжична колонка „audioCube“

Много яка безжична колонка „audioCube“

by Peter Todorov
bluetooth колонка

Като фенове на технологиите изпитваме завидно удоволствие непрекъснато да изпробваме различни джаджи. От Аllocacoc България ни предоставиха за тест една изключително готина bluetooth колонка (безжична колонка) на име AudioCube.

Първи впечатления

Още при изваждането от опаковката, колонката впечатлява от пръв поглед с това, че разполага с 4 говорителя, по един във всяка посока. При първи допир с колонката прави впечатление, че е напревена от изключително солидни и висококачествени материали, което и прави впечатление при претегляне. Колонката тежи почти 1кг, но няма как, предвид високото ниво на качествен звук.

Бутони

Колонката разполага в всички основни бутони, които са необходими за нейното използване. Това, което прави впечатление е, че бутоните са усилване и намаляване на звука всъщност са самостоятелни. Веднъж може да регулирате нивото от телефона. Съвсем отделно и чрез бутоните на колонката като по този начин се получава още по прецизно регулиране на силата на звука. Колонката се включва и изключва от един голям бутон, който служи и за подсилване на бас-а, чрез голямата си вибрираща плоскост. 

Батерия

AudioCube разполага с вътрешна батерия, която така и не успяхме да източим в рамките на един ден при многократни продължителни опити. По характеристики колконката издържа 12 часа при средно натоварване. Ние сме с впечатление, че издържа и повече. Колонката разполага и с директен вход за кабел в контакта без нужда от зарядни или други видове адаптери.

И сега най-важното – звукът

При повечето колонки, разполагащи с един и два говорителя, звукът се чува най-добре пред самите говорители. При AudioCube четирите говорителя изпълват изцяло пространството в затворени помещения и по този начин няма мъртви точки.  Четирите говорителя създават 360 градусов звук, който е неповторимо изживяване и при пикник на открито, защото равномерно изпраща звука във всички посоки.

Малко технически характеристики

Дължина на кабел за зареждане: 1,5м

Високоговорители:  4 + бас (30W)

Свързаност: Bluetooth 4.0 ( до 10м ) и 3.5мм аудио жак

Батерия: 12.6V, 1600mAh (4.2V, 4800mAh), издържа до 12ч при нормално използване

Предпазител: 1А

Захранване: Вграден адаптер

Финални думи

Колкото повече тествахме колонката и нейните възможности, толкова повече тя ставаше буквално част от нашето ежедневие. Преди това също позлвахме bluetooth колонка, но не толкова често и не с такова удоволствие.
Тази колонка толкова пленява от първия допир с нея, че после става почти зарибяващо да си слушаш ежедневно музика в дневната или спалнята вечерно време. Към днешна дата след по продължителен период на тестване от около 3-4 месеца, толкова свикнахме със нея, че опредeлено би ни липсвала ако и се случи нещо.

Колонката разполага с 3 различни дизайна подходящи за всеки вкус и интериор. Всичките дизайни на колонката може да разгледаде на Аллокакок България.

audioCube колонка, безжична колонка

You may also like

Leave a Comment

error: