Home ЗдравословноСмутита и Фрешове Портокалов фреш

Портокалов фреш

by Sunrising Life
Фреш от портокал

Това е може би най-разпространения сок, който според мен всеки човек е опитвал. Портокалите са изключително полезни и съдържат витам А, витами Ц и витамин Е. Всъщност една чаша портокалов фреш съвсем спокойно може да ви засити, а освен това и да даде на тялото ви редица полезни вещества. Енергийна бомба.

Трябва да споменем обаче, че ако искате да отслабнете трябва да намалите количеството на плодови фрешове (в това число влиза и портокалов фреш, ябълка и всякакви сокове от сладки плодове), които консумирате. Те съдържат много плодова захар, а също така голямото количество плодов сок е равносилно на висок прием на въглехидрати.

Ние много обичаме фрешовете и съвсем спокойно заместваме едно дневно хранене с 400 милилитра фреш. Един от любимите ми и лесни за приготвяне фрешове е от портокал и ябълки. Необходими са ви

  • 3 бр. Портокали
  • 2 бр. Ябълки

Ако искате вашият портокалов фреш да е по-кисел сложете зелени ябълки. В случай, че предпочитате сладкото, сортът „златна превъзходна“ е идеален. От горе изброените продукти се прави 400 мл свеж сок.

Вижте също Фреш от пъпеш, който е и един от любимите ми!

You may also like

Leave a Comment

error: