Home Бебешори Ревю на тъкан слинг Firespiral

Ревю на тъкан слинг Firespiral

by Sunrising Life
ревю на слинг Firespiral review

В последно време съм много запалена по тъканите слингове. Обожавам пъстротата и разнообразието, в които се предлагат. Бях решила, че искам да пробвам слинг с висок процент лен в бленда. Така попаднх и на този, за който ще напиша малко повече в тази статия – Firespiral Cloudburst Cascade Seafoam.

Малко повече за Firespiral 

Firespiral е марка, създадена от Тамисън и Джен през 2011 година в Англия. Всъщност това е тяхна сбъдната мечта, за която са положили много трду и любов, което се вижда и в тените продукти. Моделите слингове са вдъхновени от природните елементи, които присъстват по един или друг начин във всеки техен дизайн.

Ние искаме нашите тъкани слингове да бъдат артистични и красиви, както и да носят едно по-дълбоко и лично значение за носещия.

За слингът, който ние пробвахме

Слингът, който имахме щастието да пробваме е Cloudburst Cascade Seafoam. В последно време съм силно привлечена от сините цветове. Въпреки че имам момиченце, сякаш неволно бягам от така разпространеното розово. Слингът е двулицев като преобладават два нюанса на синьото – индигово и тюркоаз, които са преплетени в страхотни морски форми. Слингът изглежда много красив, когато е сгънат, а вързан е невероятен. Още при първото връзване на дъщеря ми в него, се влюбих в мекотата и лекотата, с която се борави с него.

ревю на слинг Firespiral

Характеристики на слинга

ревю на слинг FirespiralМодел: Cloudburst Cascade Seafoam

Цвят: Индиго с вложки от тюркоаз

Материали: 59%  памук, 33%  лен, 8% вискоза

Ленът е наистина страхотна материя. Всеизвестни са множеството ползи от него. Това, което за мен е важно в случая е, че е дишаща материя и има терморегулиращи свойства – охлажда през топлите дни и държи топло през студените месеци.

Ширина: 66 сm

Средна плътност: 250 g/m2 средна плътност

Качества на слинга: изключителномек, лек и перфектен за всяка възраст

Грижа за него: пере се на деликатна програма на 30о и се глади на ниска степен

Размери: Размерите са стандартни. Специално на този слинг започват от размер 2 до размер 8. Ние избрахме размер 6.

Моите лични впечатления

Първото впечатление беше отново от бързата доставка – буквално за няколко дни. До скоро не бях пробвала слинг, с толкова висок процент съдържание на лен. Определено съм силно впечатлена от мекотата и от добрата подкрепа и стабилността, която дава при връзване. Този бленд е може би един от любимите ми вече. Слингът е изключително мек на допир и се връзва много лесно, дори когато не е „очупен“. Тук ми се иска да вметна и факта, че тази плътност (250 g/m2) е перфектна за мен и бебето, което тежи около 10 кг вече. Въпреки че не е толкова висока, слингът дава много добра подкрепа и разпределя прекрасно тежестта на малката.ревю на слинг FirespiralСъвсем скоро ни предстои планинска разходка, на която смятам да го тествам, а да видя как ще е при по-дълго ходене/носене. Преполагам, че температурно ще ни е много добре, защото самият слинг е тънък.

В заключние

ревю на слинг FirespiralОпределено мога да кажа, че след като пробвах слинг с такъв бленд, той се превърна в един от любимите ми. Освен бленда, много ме привлича дизайна и цветовете му. Слингът ми е фаворит и по мекота и комфорт. Малката също го хареса много, защото за разлика от друг път не ме саботира, когато започнах да я връзвам. Смятам, че този избор е чудесен избор за предстоящите топли летни дни.

Цените на тъканите слингове не са ниски, но това е дългосрочна инвестиция, която във времето се изплаща, та дори преизплаща. Хубаво е преди да си купите слинг да пробвате различни варианти, за да видите кой ви допада най-много и е удобен за вас и детето ви. Лично за мен това е един от най-удобните слингове, които съм пробвала и със сигурност бих го избрала отново.

Надяваме се статията да е била изчерпателна и полезна за вас. Можете да разгледате още интересни статии за мама и бебе в категорията Бебешори.

В случай, че се чудите дали и защо да носите своето бебе – ето две полезни статии, в които майки споделят своя опит с бебеносенето – Защо реших да нося детето си Част 1 и Част 2.

За да следите нашите най-нови статии и пътешествия с бебе, може да ни последвате във FACEBOOK.

You may also like

Leave a Comment

error: