Home ЛайфстайлЛайфстайл Препарат за петна – екологично чист и с невероятен ефект

Препарат за петна – екологично чист и с невероятен ефект

by Sunrising Life
препарат за петна, спрей за петна

Следващите редове смятам да отдам на един уникален продукт за премахване на петна. Ще ви разкажа малко повече за самия препарат за петна. От кога го имам и от кога го използвам. Също така ще ви покажа снимки и видео, за да се убедите с очите си, че този препарат прави чудеса.

Предистория

Предполагам доста от вас са чели статиите ми за яйцето за пране и яйцето за сушилня. Използвам ги вече от близо година и съм изключително доволна, но не за тях ще пиша сега. Сега ще ви разкажа за един препарат, който имам откакто имам и яйцата за пране и сушилня, но все не стигах до него или го подценявах.  Става дума за екологичен препарат за петна на Еco Egg. Още тогава се снабдих с бърз препарат за петна и два броя бамбукови антибактериални кърпи. Бях специално инструктирана, че всяко едно петно може да се третира мигновено с този препарат и кърпите.

Личен опит

Е, бях в 8-ми месец, на дневен ред ми бяха наистина много неща. Тогава така и не стигнах до това и до скоро и препарата и кърпите ми стояха неотворени. Препарата започнах да го използвам от време на време за пелените на бебето преди около месец. А днес реших да дам шанс и на кърпите. Голям тест им направих ако трябва да бъда честна. Малката разсипа цяла чаша компот от малини върху бялата си блуза и видях в това идеалния момент, за да видя колко е ефективен бързия препарат за петна. Ами хора, гледах и не можех да повярвам на очите си.

Чак после самата аз изсипах доволно количество от червения компот върху чисто бяла изпрана бамбукова подложка, за да се убедя, че не е случайност. Направих няколко кратки клипове за по-сигурно. След 3-4-5 впръсквания от спрея петната изчезваха, след това разтърквах хубаво с антибактериалната кърпа и върху белия плат не оставаше и помен от алено червените петна. Обмислям скоро да направя и едно кратко видео, където да демонстрирам уау ефекта.

Малко повече информация за самия препарат

Бързият препарат за петна се продава в разфасовка от 135 мл, което стига за доста дълъг период от време. Това, което определено ме печели е, че не съдържа тежки химикали, като почти всички препарати за петна. Доколкото се запознах, продуктът съдържа екстракти на растителна основа. Освен това е подходящ за почистване на бебешки дрешки. Както всички продукти на марката, така и този не е тестван върху животни.

Антибактериалните кърпи

Антибактериалните кърпи се продават по два броя в комплект с размери 27/30 см. Направени са от 8 слоя дървесни фибри и има доста висока попивност. Те стояха повече от половин година в опаковката /неотворени, докато най-сетне не реших да ги изпробвам. Първи впечатления – чудесни са и могат да влязат в употреба за много различни неща в домакинството и личната хигиена. Могат да се използват вместо еднократни кухненски кърпи и по този начин да се доближим до Zero waste идеята. Могат да се използват дори за пилинг на лицето и тялото, защото са с по-зърнеста структура на плата.

Финални думи

Определено от тук насетне ще добавя препаратът за почистване на петна към продуктите, с които третирам мръсните дрехи. В комплект с яйцето за пране и яйцата за сушилня, вярвам че ще са ми напълно достатъчни, за да имаме чисти дрехи, в които да не пропиват химически съставки и тежки аромати.

Между другото само искам да ви разкажа една случка от последната седмица. У дома пера с яйцето за пране и етерични масла от повече от 6 месеца вече. Случайно една тениска на Пепи беше останала в майка му и тя я беше изпрала. Когато я донесе, Пепи беше впечатлен от аромата на блузата си. Облече я и след не повече от 10  минути дойде, съблече блузата и ми сподели, че цялото тяло го сърби и има нужда да влезе да се изкъпе. Също така, каза че силният аромат направо го задушава и трябва да изпера блузата отново – както аз си знам. Споделям това, за да дам пример колко лесно и бързо свикваме с разни неща и как не ни правят впечатление. Повечето хора са свикнали да използват препарати за пране със силни аромати и множество неизвестни съставки и елементи от Менделеевата таблица. А замисляме ли се какво правим на тялото си? Само след няколко месеца използване на чисти продукти за пране на дрехите, тялото буквално не може да изтърпи силните химикали, които има в традиционните прахове за пране. Замислете се :)

Надявам се статията да е била полезна за вас.

You may also like

Leave a Comment

error: